SZEMÉLYI EDZÉS

 

ju

 

GÖRÖMBÖLYI  JUDIT  személyi edző

 

Mottóm:

“A sport nemcsak testnevelés,  hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”

 

 

 

 

KÉPESÍTÉSEIM:

Fitness Instruktor

Személyi edző

Max-tréning oktató

Gyermekkorom óta sportolok, és érdeklődöm az egészséges életmód iránt.

Először hobby, napi stressz levezetés céljából sportoltam amihez egy idő után óriási szenvedély is társult. Hét év versenyröplabda és két év atletizálás után döntöttem úgy, hogy ragaszkodom ehez  az életmódhoz és az ehez társuló szenvedélyhez.

Személyi edzőként a kapcsolatfelvételen túl először egy kötetlen, díjmentes beszzélgetésen találkozhatsz velem.

A közös munkát állapotfelméréssel  kezdjük, mely kiterjed a fizikai állapotodon túl a mentális jeleneden át, a motivációdig.

Ezek ismeretében céljaidnak megfelelően állítok össze számodra edzéstervet.  Táplálkozási tanácsokat adok és folyamatos kontrolt biztosítok nem csak az edzéseken, hanem a hétköznapokban is, ha arra van szükséged.

A szakmai részen kívül én tényleg hiszek abban, hogy egy jó személyi edző igazi támasz lehet akár a kilók elleni harcban.

Emberi tulajdonság, hogy hajlamosak vagyunk feladni, ellazsálni a dolgokat. Nagyon sok embernek éppen ezért nem megy az otthoni edzés. Ha motivált vagy, akkor is számtalanszor előfordul, hogy inkább a komfortzónádban maradsz. Nagy jellemnek kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki magától átlépje. Ezért van az, hogy igen, még a testépítőknek, sportolóknak és sokszor maguknak az edzőknek is van saját személyi edzőjük.

Közös munkánk során figyelembe veszem a terhelhetőségedet, gondoskodom az edzések változatosságáról, így garantálom, hogy minden edzés végén várni fogod a következőt.

Egy tréner, aki csak veled foglalkozik, felbecsülhetetlen, ha el akarod élni edzéssel kapcsolatos céljaid!

Vedd fel velem a kapcsolatot és engedd meg magadnak, hogy segítsek elérni azokat!

 

email: kengurufitness0@gmail.com

telefon: 06705715047