BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek a Kenguru Fintess weboldalán!

Görömbölyi Judit - Kenguru Fitness

 

Görömbölyi Judit vagyok,

a Kenguru Fitness új tulajdonosa és személyi edzője.

Az a szerencsés helyzet, megtisztelő (és egyben nehéz)  feladat ért, hogy átvehettem e családias hangulatú kis szalon vezetését, mely sok törődést és figyelmet igényel.

Mindennap azon dolgozom,

hogy a jövőben mint  ékszerdoboz ragyogjon és Veletek együtt megtöltsem élettel.

Célom, hogy lehetőségeimhez mérten egyre inkább eleget tegyek a Kenguru Fitness vendégei igényeinek, kívánságainak.

Tudj meg rólam többet!

 

 

 

Előszöris a felszerelés, az eszközök karbantartása és műszaki, esztétikai felújítás és a edzési lehetőségek bővítése az, ami feladatom a vendégekkel való közvetlen, személyes kapcsolattartás, tájékoztatás mellett.

Mindenkit családias hangulat és  profi edzők várnak, akik szintén azon dolgoznak, hogy mindenki jól érezze magát miközben az egészségéért, és céljaiért dolgozik.

Az edzőterem átlagosan 15 fő befogadására alkalmas csoportos edzés keretében. Jelenleg a spinning, kangoo, alakformáló, erősítő és zsírégető edzések és a köredzés igénybevételére van lehetősége Vendégeinknek; a jövőben bővülnek a lehetőségek.

A csoportos edzések mellett személyi edzést is tartunk, ahol egyszerre egy Vendégre fókuszálunk.

A hozzánk betérő hölgyeknek a külcsíny ápolására az edzésen túl a szépségszalon részlegünk is folyamatos megújulásra ad lehetőséget: profi fodrász, műkörmös (és terveink szerint ugyanilyen kvalitású kozmetikus és masszőr)  koleginával.

A hamarosan felújításra kerülő vizes blokk reményeink szerint a kulturált öltözővel  és zuhanyozási / törölközőbérlési lehetőséggel teszi majd teljessé szolgáltatásainkat.

A Kenguru Fitness hónapról hónapra számos kedvezménnyel és meglepetéssel kedveskedik régi és új vendégeinek.

Gyere! Légy részese Te is, éld át és élvezd ki a Kenguru Fitness adta lehetőségeket!

Várunk szeretettel!